11 mands mål

11 mands mål

Lad Alsø Sportsbyg ApS levere dit næste 11 mands mål

Hos Alsø Sportsbyg ApS er vi specialiserede inden for alt til sportsbranchen. Vores kompetente medarbejdere hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige fodboldmål, så du kan gøre din bane klar til den næste kamp. I vores webshop finder du et bredt sortiment af fodboldmål i mange størrelser, blandt andet vores 11 mands fodboldmål.

11 mands mål 

Hos Alsø Sportsbyg ApS leverer vi kun mål i høj kvalitet. Det gælder f.eks. vores fuldsvejset 11 mandsmål, der udover at blive leveret med net, også kommer med 8 års garanti på svejsningerne. Vores 11 mands fodboldmål fås i standardstørrelse, hvilket vil sige:

  • Højde 244 cm
  • Bredde 732 cm
  • Dybde 80/200 cm

Du finder slæbehåndtag på begge stolper, så du nemt kan flytte målet, når du f.eks. skal slå græsset. Det er også muligt at få monteret hjul på dit mål. Hvis du ønsker dette, oplyser du det blot ved bestillingen. 

11 mands mål
Hos Alsø Sportsbyg ApS er vi leveringsdygtige i mål i mange størrelser

Hos Alsø Sportsbyg ApS er vi leveringsdygtige i mål i mange størrelser

Hos Alsø Sportsbyg ApS ved vi, hvor vigtigt det rette fodboldudstyr er. Derfor leverer vi mål i mange størrelser, så du kan få det, der passer til dit behov. Vi leverer blandt andet:

  • 3 mandsmål med net
  • 5 mandsmål med net
  • 7 mandsmål med net
  • 11 mandsmål med net
  • Ligamål med net

Alle vores mål er fuldsvejset, hvilket betyder, at der ikke er svage samlinger i målet. Dette forlænger målets levetid betydeligt. Alle vores fodboldmål har integrerede netkroge, så du nemt og hurtigt kan påsætte eller skifte nettet, når det trænger.

Du kan se vores store udvalg af net til fodboldmål her. 

Hos Alsø Sportsbyg ApS har vi net til mange sportsgrene

Hvis det ikke kun er fodboldmålet, der trænger til at blive skiftet ud, kan Alsø Sportsbyg ApS også være behjælpelige med håndboldmål og net til blandt andet badminton, volleyball, tennis og basket. Vores net bliver produceret i nylon og polyester, som er slidstærke og holdbare materialer. Dette er din sikkerhed for altid at være klar til din næste kamp.

Kontakt Alsø Sportsbyg ApS for levering af dit næste fodboldmål

Hvis du har yderligere spørgsmål til vores fodboldmål 11 mands eller nogle af vores andre produkter, er du velkommen til at kontakte os. Du kan henvende dig på tlf. 44 94 97 56 eller på mail info@al-sosport.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular og så kontakter vi dig med et uforpligtende tilbud samt rådgivning om dit næste sportsudstyr.

Hos Alsø Sportsbyg ApS har vi net til mange sportsgrene