3 mands mål

3 mands mål

Lad os levere dit næste 3 mands mål

Hos Alsø Sportsbyg ApS har vi mere end 75 års erfaring inden for sportsbranchen. Derfor stiller vi høje krav til produkterne i vores sortiment. Det gør vi, fordi det er vigtigt for os, at vi kan stå inde for de produkter, vi udbyder. Lad vores mange års erfaring komme dig til gode, og brug os som sparringspartner til at finde det mål, som passer til dig.

 

Information om 3 mands mål 

3 mandsmålets størrelse gør, at det er velegnet til haven, hvor du f.eks. kan spille fodbold med hele familien. Bærehåndtagene i siderne har den fordel, at vores mål er nemme at bære rundt på, så du kan placere målet lige, hvor du ønsker det. Du skal heller ikke tænke over vejrforhold eller være påpasselig med at bruge målet, da det både er rustbeskyttet og i slidstærkt materiale.

3 mands mål
3 mandsmålet størrelse er følgende:

3 mandsmålet størrelse er følgende:

  • Højde: 100
  • Bredde: 150
  • Dybde: 70/70

Der er mange gode grunde til at købe et 3 mandsmål hos os. Vi tilbyder blandt andet 8 års garanti på alle svejsninger. Det gør vi fordi, vi synes, at du skal have den fulde oplevelse af dit nye mål, uanset om du ønsker at spille fodbold udenfor eller inde i en hal.

Vi leverer og monterer mål og net for dig, når du har købt det. Ved køb af et af vores mål, inkluderes der tilhørende net, så du slipper for at skulle finde det net, som passer til dit mål. Samtidig har det den fordel, at du kan være sikker på, at kvaliteten af vores net er i top.

Klik her for yderligere informationer om vores 3 mands mål. 

Mere end 75 års erfaring gør, at vi kan finde det fodboldmål, som passer til dig

Fodbold er en skøn sport, som kan spilles med mange forskellige antal af spillere. Derfor har vi fodboldmål i forskellige størrelser alt efter dit behov.

Udover vores 3 mands mål, har du her mulighed for at læse mere om og købe følgende fodboldmål:

 

Mere end 75 års erfaring gør, at vi kan finde det fodboldmål, som passer til dig
Leder du efter andet end et mål?

Leder du efter andet end et mål?

Hos Alsø Sportsbyg ApS har vi, udover vores forskellige mål, også specialiseret os i håndboldmål og sportsgulve. Uanset om du ønsker at investere i et mål eller skal foretage et større renoveringsprojekt, f.eks. renovering af et halgulv, kan du altid forvente kompromisløs kvalitet og service hos os.

Læs mere om vores håndboldmål i forskellige størrelser her. 

Læs mere om servicering af halvgulve - herunder lakering, slibning, reparation, opstregning, mm. her.

 

Kontakt os for mere information om vores fodbold mål 3 mands 

Lad Alsø Sportsbyg ApS hjælpe dig i mål, uanset om du har spørgsmål vedrørende vores 3 mands mål eller vores andre produkter og services. Vores kompetente medarbejdere sidder klar til at besvare dine spørgsmål. Find vores kontaktoplysninger her.