5 mands mål

5 mands mål

5 mands fodboldmål i høj kvalitet 

Alsø Sportsbyg ApS leverer markedets stærkeste fodboldmål og endda med 8 års garanti på alle svejsninger. Vores fem mands mål bliver leveret fuldsvejset og er selvfølgelig inkl. net. Vi sørger altid for at bruge de bedste materialer, så vores mål er sikret den bedste kvalitet og den længste holdbarhed. Målet er lavet af aluminium, hvilket gør det nemt og let at løfte og rykke på. Desuden bliver målene leveret inkl. svejset bærehåndtag på siderne af målet, så det bliver nemmere at tage fat og bære dem. Aluminiumsmålene er derfor også særdeles velegnet til kunstgræsbaner, da de nemt kan skubbes på det grønne underlag.

Hos Alsø Sportsbyg ApS har vi fokus på at gøre det så nemt for dig som muligt. Derfor er alle vores mål udstyret med en baglægger, der gør det nemmere at få bolden ud af nettet, og som samtidigt forlænger nettets levetid. Vores service er landsdækkende og vi leverer selvfølgelig målene direkte ind på banen, så du slipper for al besværet.

5 mands mål
Stort udvalg af mål

Stort udvalg af mål

Hos Alsø Sportsbyg ApS er vi mere end fodboldmål 5 mands. Vores sortiment indeholder flere typer af fodboldmål, ligesom vi også har liga-certificerede håndboldmål.

Du kan her se vores udvalg af fodboldmål her:

Du kan læse mere om målenes specifikationer, og om hvorvidt de kan leveres med eller uden net ved at klikke her. 

Står du med spørgsmålet om: "Hvor stort er et fodboldmål?" - så læs mere her. 

Mere end 5 mands mål

Alsø Sportsbyg ApS er meget mere end bare fodbold- og håndboldmål. Vi laver sportsgulve til din indendørs hal, og vi bruger kun de bedste materialer. Der er mange forskellige gulve, og det er vigtigt at vælge det rigtige. Vi leverer med alt inkl., og du kan være sikker på at få en fast pris på den løsning, du vælger.

Vi tilbyder tre forskellige typer af gulv:

  • Gummigulv – anvendes ofte i fitnesscentre, da det er skånsomt for leddene.
  • Vinylgulv – nemt at vedligeholde.
  • Junckers trægulv – perfekt til indendørs sportsgulv og inkluderer 25 års garanti.

Vi er eksperter i halgulve, og vi rådgiver gerne, hvis du har brug for det. Hver gulvtype har sine fordele og ulemper, og det er stor beslutning at vælge den rigtige løsning for dig.

Du kan læse mere om gulvtyperne her. 

Lad os være din sparringspartner

Hos Alsø Sportsbyg ApS kan vi rådgive og sparre med dig fra start til slut. Det er meget vigtigt for os, at du er tilfreds, og derfor sørger vi altid for at overholde leveringstider og aftaler. Vi har levering og service i hele landet, og vi leverer kun varer i den bedste kvalitet. Du kan derfor trygt få leveret dine 5 mands mål gennem Alsø Sportsbyg ApS.

Kontakt os endelig for et uforpligtende tilbud på dit specifikke projekt. Vi kan træffes på tlf. 44 94 97 56 eller ved at du sender os en besked via vores kontaktformular her på siden.

Mere end 5 mands mål