7 mands mål

7 mands mål

Vi leverer fodboldmål i høj kvalitet til dig

Hos Alsø Sportsbyg ApS har vi forstand på fodboldmål. Derfor ved vi, at vi leverer markedets stærkeste fodboldmål, og det gør vi med en garanti på 8 år. Vores mål er altid lavet af de bedste materialer, hvilket sikrer længst mulig holdbarhed. Med os får du den fulde pakke, hvilket også inkluderer landsdækkende levering og service. Når vi leverer målene til dig, så er de klar til brug. Det vil sige, at vi leverer målene fuldsvejset og inklusiv net. Vi leverer endda målene direkte ind på banen, så du heller ikke skal bekymre dig om det.

Vi gør det nemt for dig

Hos Alsø Sportsbyg ApS har kunden altid førsteprioritet. Derfor har vores mål svejset et bærehåndtag i begge sider af målet, ligesom målene er lavet af aluminium. Alt dette er gjort for at gøre det nemmere at bære på og flytte rundt med. Sidst, men ikke mindst, er alle mål udstyret med en baglægger, der blandt andet forlænger målets levetid, og gør det nemmere at få bolden ud af nettet igen. Disse tiltag gør målene fra Alsø Sportsbyg ApS velegnet til eksempelvis kunstgræsbaner, da aluminiumsmålene glider let over det grønne underlag.

Her kan du læse mere om, hvorfor du skal vælge netop vores fodboldmål.  

7 mands mål
Meget mere end 7 mands mål

Meget mere end 7 mands mål

Hos Alsø Sportsbyg ApS er vi mere end blot fodbold mål 7 mands. Vi har blandt andet også 11-, 5-og 3-mands mål. Det er værd at notere sig, at 7 mandsmål har samme dimensioner som 8 mands mål. Derfor kan man sagtens benytte denne type mål til 8-mands fodbold. Vi har derudover et stort udvalg af andre fodboldmål, ligesom vi også forhandler håndboldmål. Foruden sportsmål, så er vi også eksperter i sportsgulve. Vi har lige præcis den type gulv du har brug for, men hvis du er i tvivl, så er vores kompetente konsulenter klar til at rådgive dig. Her kan du få et lille overblik over, hvilke typer af gulv vi har, og hvad det kan bruges til.

Vi leverer blandt andet tre forskellige slags gulve:

  • Junckers trægulv med 25 år garanti
  • Vinylgulv der er nemt at vedligeholde
  • Gummigulv der ofte anvendes i fitnesscentre.

Alsø Sportsbyg ApS er din specialist når det kommer til sportsgulve.

Du kan læse mere om vores gulvtyper her. 

Professionel og kompetent rådgivning

Som din sportsleverandør sætter vi en ære i at kunne vejlede dig undervejs i din proces. Vores kompetente rådgivere er altid klar til at bidrage med information, og kan med sikkerhed svare på alle dine sportsrelaterede spørgsmål. Du kan derfor trygt bestille og få leveret dine næste 7 mands mål af Alsø Sportsbyg ApS. Kunden har altid førsteprioritet, og det er vigtigt for os, at vores kunder altid er tilfredse med vores varer og service. Af den årsag sørger vi altid for at overholde aftaler, deadlines og leveringsaftaler. Du kan kontakte os for et uforpligtende tilbud på tlf. 44 94 97 56 eller ved at udfylde vores kontaktformular her på siden. Vi er din sportsleverandør – uanset dit behov.

Professionel og kompetent rådgivning