8 mands mål

8 mands mål

Vi leverer fodboldmål i høj kvalitet

Hos Alsø Sportsbyg ApS gør vi en dyd ud af at levere fodboldmål i høj kvalitet, som er til gavn for fodboldglade børn og voksne i mange år. Derfor tilbyder vi også 8 års garanti på vores svejsninger. Alle vores fodboldmål lever op til gældende standarder og de er bygget i solide og rustbeskyttede materialer. På den måde kan vores fodboldmål tåle alt slags vejr og holde i mange år. Når du køber et fodboldmål hos os, sørger vi selvfølgelig for levering og montering, så målet hurtigt står klar til brug og målnettet kan begynde at blafre.

Godt at vide om 8 mands mål

8 mands mål egner sig eksempelvis godt til fodboldklubber, skoler og legepladser. Målet er stabilt og sikkert. Med bærehåndtag i begge sider er fodboldmål 8 mands let at flytte rundt på banen, selv for skolebørn som er ude for at spille fodboldkamp i frikvarteret.

Køber du et fodboldmål hos os, følger der selvfølgelig net med, så målet er klar til at blive brugt med det samme. Vores fodboldnet holder samme høje kvalitet som vores fodboldmål og kan holde til mange års kanonskud fra fodboldspillere i alle aldre.

Et 8 mandsmål har følgende dimensioner:

  • Højde: 200 cm.
  • Bredde: 500 cm.
  • Dybde: 200 cm.
8 mands mål
Vi har alle typer fodboldmål

Vi har alle typer fodboldmål

Fodbold er verdens bedste spil – både for store og små. Fodbold kan spilles med mange forskellige antal spillere og det er godt at kunne vælge imellem forskellige målstørrelser, som passer til antallet af spillere. Derfor har vi også fodboldmål i mange forskellige størrelser, så alle kan være.

Vi forhandler følgende typer fodboldmål:

  • 3 mands mål: Egner sig godt til de helt små fodboldspillere eller når der blot skal trænes.
  • 5 mands mål: Perfekt til skolegården eller haven derhjemme.
  • 7 mands mål: I fodboldklubber er 7 mandsmålet det sidste skridt inden børnene bliver store nok til 11 mands fodbold.
  • 11 mands mål: Beregnet til fodbold på stor bane.
  • Ligamål: 11 mands mål i absolut topkvalitet, som anvendes i professionelle fodboldklubber.

Se en oversigt over vores udvalg af fodboldmål i forskellige størrelser her.

Kontakt os for mere information om vores fodbold mål 8 mands

Lad Alsø Sportsbyg ApS hjælpe dig med at finde det rigtige fodboldmål. Hvis du har spørgsmål vedrørende vores 8 mandsmål eller vores andre produkter og services sidder vi klar til at besvare dine spørgsmål.

Du finder vores kontaktoplysninger her.

Kontakt os for mere information om vores fodbold mål 8 mands