Fitness gulv

Fitness gulv

Alsø Sportsbyg ApS leverer fitnessgulve af god kvalitet

Et fitness gulv er en stor investering, som skal holde i mange år. Derfor er det vigtigt at vælge et gulv, som har den rette komfort, sikkerhed og holdbarhed, så sportsudøverne er sikret den bedst mulige træning. Hos Alsø Sportsbyg ApS forstår vi vigtigheden af netop dette og kan derfor vejlede dig i, hvilken form for sportsgulv, som passer til din hal, center eller noget helt andet.

Fitness gulv
Vi ved, hvor vigtigt det er at vælge det rigtige fitness gulv

Vi ved, hvor vigtigt det er at vælge det rigtige fitness gulv

Når der skal installeres et fitnessgulv, er det vigtigt, at det er tilpasset de pågældende behov, så det kan bruges af alle, lige fra børn/unge og voksne til motionister og elitesportsudøvere. Der er flere forskellige faktorer, der spiller ind, når man skal vælge et sportsgulv:

  • Komfort – gulvet skal være skånsomt for udøverne, således at de ikke kommer til skade med ledbånd eller led
  • Sikkerhed – det skal være nemt at få godt fodfæste, og derfor må gulvet ikke være glat eller groft
  • Holdbarhed – da gulvet skal holde så længe som muligt, er det vigtigt at vælge de rigtige materialer
  • Vedligehold – gulvet skal være nemt at rengøre og vedligeholde, så det forbliver slidstærkt

Vi står naturligvis til rådighed, så vi sammen kan finde frem til det bedste fitness gulv for dig. Vi hjælper også med både projektering, installering og efterfølgende vedligeholdelse.

Fitness gulve af gode og holdbare materialer

Hos Alsø Sportsbyg ApS har vi mange års erfaring i at levere og installere sportsgulve, og vi står derfor klar med kompetent rådgivning i forhold til, hvilken type materiale, du bør anvende til din sportshal. Med vores hjælp er du sikker på at få et fitness gulv, som holder i mange år.

Vi ved, der er stor forskel på gulvtyper og materialer, og de kan anvendes til mange forskellige formål. De typer af kvalitetsgulve vi tilbyder er:

  • Gummigulv – som er et elastisk materiale, der oftest bruges i fitnesscentre eller lignende, da det har en høj skridsikkerhed og samtidig er skånsomt for leddene
  • Vinylgulv – som er et holdbart materiale, som findes i mange designs. Vinylgulv er især let at vedligeholde, så det forbliver slidstærkt
  • Junckers – som er et massivt og slidstærkt trægulv, der oftest bruges i indendørs sportshaller. Vi tilbyder 25 års garanti på dette materiale.

Læs mere om vores sportsgulv her eller kontakt os for råd og vejledning. 

Fitness gulve af gode og holdbare materialer
Vi er din totale leverandør af fitness gulve

Vi er din totale leverandør af fitness gulve

Vi er din totale leverandør af fitness gulve, hvilket betyder, at vi efter levering og installation af dine gulve også kan hjælpe med lakering og opstregning af gulvene, så dit fitnessgulv står helt skarpt og er klart til brug.

Hvis du ønsker at vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med lakering og opstregning, kan du læse nærmere her.

Kontakt os allerede i dag for at få en uforpligtende samtale om vores fitness gulv

Hos Alsø Sportsbyg ApS står vi klar til at rådgive dig, om hvilket slags fitness gulv, der passer bedst til netop dine behov. Kontakt os allerede i dag og lad os få en uforpligtende samtale om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Kontakt os allerede i dag for at få en uforpligtende samtale om vores fitness gulv