Fodboldmål

Fodboldmål

Alsø Sportsbyg ApS – Fodboldmål til enhver kamp

Fodbold er en underholdende og udfordrende sport for både børn og vokse i alle aldre. Det strategiske spil, den fysiske aktivitet og sammenholdet har gjort det til en populær sport, som både spilles på professionelt niveau, i sportsklubben, på skolen og hjemme i haven. Uanset, hvor dine fodboldkampe udspiller sig, er det altid vigtigt med et fodboldmål i højeste kvalitet.

Fodboldmål til ethvert behov

Hos Alsø Sportsbyg ApS tilbyder vi professionelle fodboldmål i alle størrelser og til mange forskellige behov. Vi har både 1-mandsmål, 3-mandsmål, 5-mandsmål, 7-mandsmål og ligamål. Vores store udvalg består både af indendørs og udendørs mål, hvor vores udendørs mål er konstrueret i vejrstabilt materiale med en rustbeskyttet ramme, som kan modstå vejret i alle de danske årstider.

Vores sortiment består blandt andet er følgende fodboldmål:

Uanset, om du skal bruge et fodboldmål have, i sportshallen eller noget helt andet, har vi et fodboldmål, der passer. Når du køber et fodbold mål hos Alsø Sportsbyg ApS sørger vi også altid for levering og montering.

Du kan se hele vores udvalg af fodboldmål og køb fodboldmål her.

Høj kvalitet og 8 års garanti

Alle vores fodboldmål lever op til standarderne for en moderne sportshal og alle er konstrueret med en kraftig ramme og høj slidstyrke, så de kan modstå den høje belastning under fodboldkampe. Fodboldmålene kan dermed modstå høj påvirkning over mange år og derfor tilbyder vi også 8 års garanti på alle vores svejsninger.

 

Fodboldmål
Alsø Sportsbyg ApS – din sportsleverandør

Alsø Sportsbyg ApS – din sportsleverandør

Hos Alsø Sportsbyg ApS har vi altid vores kunder i fokus. Derfor tilbyder vi, som din komplette sportsleverandør altid:

  • Totalleverandør af sportsgulve til fast pris (inkl. alt)
  • 25 års garanti på Junkers
  • 8 års garanti på alle svejsninger
  • Kvalitet
  • Holdbarhed
  • Service
  • Stort udvalg
  • Landsdækkende service
  • Levering og montering

Alsø Sportsbyg ApS er ikke bare leverandør af fodboldmål, håndboldmål, net med mere – vi er din totale sportsleverandør. Udover at kunne levere alt inventar til din sportshal indenfor alle sportsgrene, har vi også mange års erfaring med at anlægge, reparere og lakere sportsgulv. Der er derfor rig mulighed for at få en komplet sportshal, hvis du vælger os som leverandør.

Du kan læse mere om vores lakering af sportsgulv her.

Kontakt os for rådgivning og et uforpligtende tilbud

Står du og skal bruge et nyt fodboldmål til haven, sportshallen eller noget helt andet, står Alsø Sportsbyg ApS klar til at hjælpe. Kontakt os på tlf. 44 94 97 56 eller mail info@al-sosport.dk. Vi tilbyder landsdækkende service.