Fodboldmål aluminium

Fodboldmål aluminium

Fodboldmål i høj kvalitet

Hos Alsø Sportsbyg ApS har vi specialiseret os i at fremstille fodboldmål og andre produkter af høj kvalitet til sportsbranchen. Med et fodboldmål i aluminium er du sikret lang holdbarhed, flotte detaljer og 8 års garanti. Da målet er lavet af aluminium, er det nemt at løfte og rykke rundt på. Når du bestiller mål hos os, får du samtidig inkluderet et net, som passer specifikt til dine ønskede mål.

Fodboldmål aluminium
Typer af fodboldmål

Typer af fodboldmål

Hos Alsø Sportsbyg ApS har vi fodboldmål i alle størrelser. Uanset hvor mange spillere I er, hvor stor banen er, eller om du spiller inde eller ude, har vi målet til dig:

Vores fodboldmål kan fås både til indendørs og udendørs brug og er fremstillet i galvaniseret stål. Udendørsmålene er konstrueret i vejrstabilt materiale med en rustbeskyttet ramme, som kan holde til forskellige vejrforhold og slid. Fodboldmålene er desuden konstrueret med en kraftig ramme, så de kan modstå den høje belastning, der er under en fodboldkamp. Når du køber et fodboldmål hos os, leverer vi målet og monterer det for dig. Målene bliver desuden leveret med svejset bærehåndtag på siderne, så det er nemmere at flytte rundt på.

Det er ikke kun vigtigt for os, at dit fodboldmål er lavet af gode materialer med lang holdbarhed, det skal det tilhørende net også være. Med Alsø Sportsbyg ApS får du den totale sportsoplevelse, og kan nyde godt af et komplet fodboldmål både indendørs og udendørs.

Alsø Sportsbyg ApS – din komplette sportsleverandør

Hos Alsø Sportsbyg ApS har vi fokus på kunden, og vi ved, hvor vigtigt det er med materialer af god kvalitet. Vi leverer ikke kun fodboldmål med tilhørende net, men er også leverandør af alt inventar til diverse sportsklubber og haller. Udover at levere inventar til sportshaller inden for mange forskellige slags sportsgrene, har vi også mange års erfaring med at anlægge, reparere og lakere sportsgulve. Uanset om du ønsker at investere i et fodboldmål stål eller skal have foretaget et større renoveringsprojekt, f.eks. renovering af et halgulv, kan du altid forvente kompromisløs kvalitet og service hos os.

Vi forstår vigtigheden af, at du får det rigtige produkt, som passer til netop dine ønsker. Lad vores mere end 75 års erfaring inden for sportsbranchen komme dig til gode, og brug os som sparringspartner til at finde dit næste fodboldmål i stål.

Alsø Sportsbyg ApS – din komplette sportsleverandør

Kontakt os for at høre nærmere om fodboldmål aluminium

Hvis du ønsker at Alsø Sportsbyg ApS skal levere dit næste aluminium fodboldmål, eller stå for renovering. af en sportshal, kan du få et uforpligtende tilbud og rådgivning. Find vores kontaktoplysninger her.