Fodboldmål til haven

Fodboldmål til haven

Hos Alsø Sportsbyg ApS har vi alt inden for fodboldmål i den højeste kvalitet 

Fodbold elskes af mange og er Danmarks nationalsport. Det giver folk i alle aldre underholdning, motion og sammenhold. Savner du at kunne gå lige ud i din have og spille fodbold med dine børn eller venner? Så har Alsø Sportsbyg ApS fodboldmål til haver i alle størrelser. Vi leverer mål og net af den højeste kvalitet, og vi tilbyder fodboldmål i mange forskellige størrelser. Hos Alsø Sportsbyg leverer vi, udover fodbold- og håndboldmål, også sportsgulve, lakering, opstregning til sportshaller og idrætsanlæg.

Står du og skal bruge et fodboldmål til haven?
Fodboldmål have -  få et mål der klarer sig igennem alle årstiderne

Fodboldmål have - få et mål der klarer sig igennem alle årstiderne

Alle vores udendørs fodboldmål er fremstillet af et holdbart materiale, og stolperne er rustbeskyttede, så de kan klare al slags vejr. Hvis du er på udkig efter et fodboldmål til din have, så vil vi anbefale en af vores lidt mindre modeller. Du kan fx vælge et 3 mandsmål eller et 5 mandsmål, som har den perfekte størrelse til haven. Et 5 mandsmål har bl.a. følgende fordele:

  • Markedets stærkeste mål og 8 års garanti på alle svejsninger
  • Målramme i oval aluminiums profil med en indvendig forstærkning i hjørnerne
  • Netbøjer i aluminiumsrør, baglægger og slæbesko i aluminium
  • 5 mandsmålet leveres med net og bærehåndtag i siderne, så du nemt kan flytte rundt på målet
  • Gratis levering af målet

Du finder vores meget populære 5 mandsmål her. 

Vi er blandt landets førende, når det gælder sportsinventar

Alsø Sportsbyg ApS har mange års erfaring i alt, som hedder sportsinventar. Vi har et stort udvalg af både fodbold- og håndboldmål, og vi har alt fra de store 11 mandsmål til de små 3 mandsmål. Vi kan også levere alt sportsinventaret til en sportshal, og vi kan anlægge, reparere og lakere gulvet i hallen. Vi er totalleverandør af sportsgulve, hvilket betyder, at gulvet kommer til en fast pris, så din sportshals budget slipper for ubehagelige overraskelser. Vi kan levere vores inventar i hele landet, og vores inventar er af den højeste kvalitet. På alle vores svejsninger tilbyder vi 8 års garanti, og på vores Junckers gulve tilbyder vi desuden 25 års garanti.

Har du nogle spørgsmål angående fodboldmål til haven? Så kontakt os allerede i dag 

Hvis du har nogle spørgsmål til fodboldmål eller ønsker et uforpligtende tilbud, så er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan udfylde kontaktformularen her på siden eller ringe til os på tlf. 44 94 97 56.

 

Vi er blandt landets førende, når det gælder sportsinventar