Håndboldmål

Håndboldmål

Køb et håndboldmål fra Alsø Sportsbyg ApS til en hvilken som helst håndbold-situation

Håndbold er et sjovt spil for folk i alle aldre. Spiller man på et højt niveau kan det være fysisk og strategisk udfordrende. Det er ekstra motiverende at starte et spil, når banens udstyr er af god kvalitet. Mangler I et håndboldmål til haven, sportshallen, klubben eller et andet sted, kan I finde et kvalitetssikkert produkt hos Alsø Sportsbyg ApS. Her kan I vælge i mellem et udvalg af både indendørs og udendørs mål i forskellige dimensioner, alt efter hvor det skal stå henne.
 

Vores håndbold mål har god kvalitet til fornuftig pris

Håndboldmål er ofte udsat for høj påvirkning under en kamp. Derfor er vores mål lavet med kraftig ramme og høj slidstyrke, så de kan holde til høje belastninger over mange år.

Vores udendørs mål er naturligvis konstrueret i vejrstabilt materiale - f.eks. er rammen rustbeskyttet, så det passer til det varierende danske vejr. Vi kan derfor tilbyde 8 års garanti på alle svejsninger. Der kan tilkøbes hjul til målet, hvis der er brug for det.

I kan se vores udvalg af håndboldmål her

Håndboldmål
Vi har et varieret udvalg af produkter til en komplet sportshal

Vi har et varieret udvalg af produkter til en komplet sportshal

Vil I have udstyr til varierede sportsaktiviteter, kan I med fordel købe det samlet hos Alsø Sportsbyg ApS. Vi har blandt andet følgende størrelser af håndboldmål i vores produktudvalg:

  • Fuldsvejset håndboldmål inklusiv net 200x300x60
  • Fuldsvejset håndboldmål inklusiv net 200x300x150

Alle vores produkter er af høj kvalitet, der lever op til standarderne for en moderne sportshal. Vi har mange års erfaring i at levere til sportsbranchen og store haller, men mange af vores produkter kan også købes af institutioner såvel som private.

Vi er totalleverandører til sportshallen

Mangler der inventar i sportshallen, tilbyder vi både levering og montering. Herudover har vi mange års erfaring i at anlægge kvalitetsgulv af gummi, vinyl og Junckers massive trægulv. Vi kan også tilbyde at lakere sportsgulvet, hvis det er blevet nedslidt. Der er derfor rig mulighed for at få en komplet sportshal, hvis man vælger os som leverandør.

I kan læse mere om lakering af sportsgulve her

Er der skabt interesse for at anskaffe et af vores håndboldmål eller andet udstyr fra inventarlisten, eller er der behov for en gulvbehandling– eller anlægning i sportshallen, er i velkomne til at kontakte os på telefon: 44 94 97 56. Vi tilbyder landsdækkende service.

Vi er totalleverandører til sportshallen