Håndboldmål udendørs

Håndboldmål udendørs

Vi leverer håndboldmål til enhver situation

Står I og mangler håndboldmål, er vi klar til at levere lige det, der passer til jeres behov. Vi tilbyder et stort udvalg af håndboldmål til både indendørs og udendørs brug. Uanset om I vil have et mål derhjemme til haven eller skal købe udendørs håndboldmål til en skole eller institution kan vi hjælpe jer med at finde det rette.

De fleste forbinder måske håndbold med en indendørssport, men den populære sport kan også sagtens spilles ude, hvis I har et par gode håndboldmål udendørs. Vores mål kan bruges hele året rundt og skaber mulighed for mange gode stunder.

Vi leverer naturligvis også net til håndboldmål. 

Vi leverer håndboldmål til enhver situation
Håndboldmål udendørs i god kvalitet

Håndboldmål udendørs i god kvalitet

Alle vores udendørs håndbold er fremstillet i et holdbart materiale, så de sagtens kan klare at blive udsat for vind og vejr. Rammerne er rustbeskyttede, så de kan holde i mange år uden at blive påvirkede af det ustadige danske vejr. Samtidig er målene lavet i et materiale, der kan modstå de hårde slag og påvirkninger, der kan opstå under et spil, hvor boldene skydes afsted med stort kraft. På grund af den høje kvalitet tilbyder vi 8 års garanti på alle svejsninger.

Udendørs håndboldmål er velegnede til skoler, institutioner, klubber eller lignende, hvor mange mennesker er samlet. Det er sjovt at træne eller spille mod hinanden, skaber godt fællesskab og så er det selvfølgelig også sundt at få rørt sig, når man løber rundt på banen eller træner pletskud i målet.

Vi tilbyder mål i forskellige dimensioner, så I kan få det, der passer til lige netop jeres udendørs område. Hvis I vil have ekstra fleksibilitet kan I også tilkøbe hjul til målene. På den måde kan de flyttes rundt, som det passer jer i forhold til området, årstiden eller andet.

Se mere om vores håndboldmål her. 

Køb håndboldmål i dag

Alsø Sportsbyg er med vores mange års erfaring førende inden for levering af sportsinventar. Vi ønsker, at I får den bedste oplevelse, så køber I mål hos os får I god service og mål i høj kvalitet til fornuftige priser.

Vi har gratis levering på vores mål, og vi sætter dem ikke bare af hos jer, men sørger også for montering af målene, så de med det samme er klar til brug.

Kontakt os i dag til en uforpligtende snak om, hvad vi kan tilbyde inden for håndboldmål udendørs. Vores medarbejdere er klar til at rådgive pr. telefon. I kan også udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Find vores telefonnummer og kontaktformular her. 

Køb håndboldmål i dag