Hvor stort er et fodboldmål?

Hvor stort er et fodboldmål?

Hos Alsø Sportsbyg ApS har vi mere end 75 års erfaring med fodboldmål

Hvis du nogensinde har diskuteret et fodboldmål størrelse med nogen eller har stillet spørgsmålet ’hvor stort er et fodboldmål? ’, så kan vi hos Alsø Sportsbyg ApS fortælle dig, at der ikke er én korrekt størrelse på et fodboldmål. Målets størrelse afhænger nemlig af antallet af spillere på banen.

Vi har siden 1938 været leverandør til sportsbranchen og kan tilbyde fodboldmål i alle størrelser. Så står du og skal bruge et fodboldmål, så kan vi hjælpe dig. Vi er din garanti for god kvalitet til en god pris. Er du i tvivl om størrelsen på dit fodboldmål, så er du velkommen til ringe og spørge os til råds, så vi kan finde det fodboldmål, der passer til netop dine behov.

Hvor stort er et fodboldmål?
Hvor stort er et fodboldmål? – svaret er, at vi leverer det i mange forskellige størrelser

Hvor stort er et fodboldmål? – svaret er, at vi leverer det i mange forskellige størrelser

Hos Alsø Sportsbyg ApS har vi mange forskellige mål og net til stort set alle sportsgrene. Vi specialiserer os blandt andet i at bygge fodboldmål, og som vi allerede har indikeret, er et fodboldmål, ikke bare et fodboldmål. Målet kan se ud på forskellige måder og være bygget af forskellig materiale, men for os er det vigtigt, at det er holdbare kvalitetsmål, vi producerer. Samtidig går vi også op i, at fodboldmålet har den korrekte størrelse, hvilket afhænger af antal spillere på banen. Jo flere spillere der er med til fodboldkampen, jo større skal fodboldmålet være.

Vi producerer følgende måltyper:

Du kan læse mere om størrelsen på vores fodboldmål i centimeter, samt se priser ved at klikke her.  

 

Kvalitet og garanti

Hos Alsø Sportsbyg ApS går vi op i, at vores arbejde og produkter er af højeste kvalitet. Vores fodboldmål er fuldsvejsede, uanset om det er 3-, 5-, 7-, eller 11-mands mål. Vi giver otte års garanti på alle svejsninger, uanset om vores mål bliver brugt i Club eller Pro Line.

 

Vi forhandler også net

Ligesom med målrammen på et fodbold- eller håndboldmål, er det vigtigt at nettet kan holde til, at der skydes nogle bolde igennem. Vi går derfor lige så meget op i, at vores net også er af høj kvalitet og kan holde til lidt af hvert. Udover at producere net til fodbold- og håndboldmål, laver vi også net til badminton, volleyball, tennis, basket og meget mere.

Kvalitet og garanti
Leverandør til sportsbranchen siden 1939

Leverandør til sportsbranchen siden 1939

Alsø Sportsbyg ApS har leveret sportsudstyr og materiale til sportsbranchen siden 1939. Udover at vi kan hjælpe dig med at svare på spørgsmålet ”hvor stort er et fodboldmål? ”, kan vi også hjælpe dig, hvis du har brug for lakering, optagning, nedlægning eller opstregning af dit sportsgulv. Skal vi også hjælpe dig, så kan du kontakte os for et uforpligtende tilbud eller få rådgivning.

Kontakt os via linket her.