Hvor stort er et håndboldmål?

Hvor stort er et håndboldmål?

Mål og sportsnet til alle sportsgrene 

Er du på udkig efter håndboldmål, men er i tvivl om hvilken størrelse du skal bruge? Så er du kommet til det rette sted, da vi har et stort udvalg af sportsudstyr til alle sportsgrene.

”Hvor stort er et håndboldmål?” kan være et vigtigt spørgsmål at stille, før du investerer i vores kvalitetssikre håndboldmål. Vi kan hos Alsø Sportsbyg ApS fortælle dig, at der ikke er én korrekt størrelse på håndboldmål. Målets størrelse afhænger både af antallet af spillere og banens størrelse. Det kan derfor være en god idé at spørge os til råds, så du får det specifikke mål, der passer til netop dine behov og ønsker.

 

 

Hvor finder jeg håndboldmål i god kvalitet og til fornuftig pris?

Det kan være ekstra motiverende at starte et spil håndbold, når banens udstyr er af god kvalitet. Så mangler du en håndboldmål til haven, skolen, klubben, foreningen etc., så kan du købe kvalitetssikre håndboldmål til en hvilken som helst håndboldsituation hos os.
Vi har et udvalg af indendørs og udendørs mål, som er lavet med kraftig ramme og høj slidstyrke, så de kan holde til høje belastninger over mange år.
 

Hvor stort er et håndboldmål?

Overvejer du at købe en håndboldmål, men ved ikke hvilken størrelse det skal være? Så er du hos de rette specialister. Alle vores produkter er af høj kvalitet, der lever op til standarderne for en moderne sportshal.

Vi har bl.a. følgende størrelse håndboldmål i vores produktudvalg, hvor håndboldmål højde er:

Du kan læse mere om størrelser på vores håndboldmål og priser her.

 Hvor finder jeg håndboldmål i god kvalitet og til fornuftig pris?
Hvorfor skal du vælge Alsø Sportsbyg ApS?

Hvorfor skal du vælge Alsø Sportsbyg ApS?

Alsø Sportsbyg ApS er en landsdækkende totalleverandør af sportsudstyr til sportsbranchen. Du kan være sikker på, at du med os får en stabil, pålidelig og erfaren samarbejdspartner, da vi siden 1939 har leveret optimale løsninger af sportsgulve, mål og net til alle sportsgrene. Vi har 25 års erfaring med sportsgulve fra Junckers, som er godkendt i henhold til den europæiske sportsnorm.

Du skal vælge Alsø Sportsbyg ApS som din totalleverandør fordi:

  • Vi hjælper dig fra start til slut
  • Vi tilbyder levering og montering
  • Du får 25 års garanti på vores sportsgulve
  • Du får 7 års garanti på alle Pro-Line mål
  • Fuldsvejset mål leveres direkte til banen
  • Opstregning af baner udføres hurtigt og præcist
  • Renovering af sportsgulve udføres på bare 3 dage

Kontakt Alsø Sportsbyg ApS og få et uforpligtende tilbud

Vi står klar til at hjælpe med alt til din sportshal. Uanset hvad dit behov er, så er du velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud. Står du stadig med spørgsmålet ”Hvor stort er et håndboldmål? ”, kan du give os et kald eller udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Du kan finde kontaktformularen og vores telefonnummer her.