Junckers gulv

Junckers gulv

Køb et massivt Junckers gulv – med 25 års garanti

Et sportsgulv er en stor investering, som gerne skal holde i mange år fremover, og derfor er det vigtigt at vælge den rigtige løsning. Med et Junckers sportsgulv får I et slidstærkt sportsgulv i den allerhøjeste kvalitet, som holder i generationer. Derfor tøver vi heller ikke med at give 25 års garanti, hvis I vælger et Junckers gulv fra Alsø Sportsbyg ApS.


Junckers sportsgulv – det sikre og solide valg

Junckers’ massive trægulve produceres i Danmark og er funderet på danske håndværkstraditioner. Et sportsgulv fra Juncker er derfor garant for kvalitet og holdbarhed. Sportsgulve fra Junckers findes i indendørs sportshaller i hele landet og det er derfor ikke utænkeligt at du selv, uden at vide det, har dyrket sport på et 50 eller 60 år gammelt sportsgulv fra Junckers. Det er et utrolig slidstærkt gulv, som holder til utallige timers brug i generationer fremover.

Junckers gulv
Lang holdbarhed

Lang holdbarhed

En af grundene til, at Junckers gulve har så lang holdbarhed er, at de massive gulve kan slibes, genlakeres og genolieres mange gange, uden at de hverken tager skade brugsmæssigt eller æstetisk. Det er fordelagtigt både driftsmæssigt og omkostningsmæssigt sammenlignet med andre gulvprodukter. Typisk kræver at Junckers sportsgulv, som bruges i en sportshal, fuldafslibning og genlakering cirka hvert 15. år, hvilket understreger dets uovertrufne holdbarhed.

Et nylagt sportsgulv fra Alsø Sportsbyg ApS står naturligvis knivskarpt og klar til brug, men et sportsgulv er selvfølgelig til for at blive brugt. Heldigvis er gulve fra Junckers nemme at vedligeholde, og den daglige rengøring kræver blot en fejning, støvsugning eller en let gulvvask. Gulvene kræver ikke særlige vaske- eller pudsemidler.

Vi tilbyder fuld service af sportsgulve

Med årene kan et sportsgulv naturligvis få brug for service. Belægningen og ikke mindst stregerne på gulvet får med tiden brug for en kærlig hånd. Heldigvis er vi specialister i service af gulve.

Vi udfører alle former for service:

Vi har udført disse serviceydelser igennem mange år, så vores kompetente medarbejdere er klar med viden og rådgivning om, hvilke behandlinger og services som lige netop jeres gulv har behov for.

Læs mere om vores forskellige serviceydelser her.

Vi tilbyder fuld service af sportsgulve

Alsø Sportsbyg har leveret sportsgulve siden 1938

Hos Alsø Sportsbyg ApS har vi mange års erfaring. Vi er derfor klar med kompetent rådgivning, hvis du har spørgsmål om Junckers gulve priser, installering af Junckers gulv og andre gulve, renovering, service eller noget helt andet. Vi står klar med hjælp og en snak om den perfekte løsning til lige netop jeres projekt. Vores kontaktoplysninger finder du her.