Junckers trægulv

Junckers trægulv

Alsø Sportsbyg ApS er landsdækkende leverandør af Junckers trægulve

Hos Alsø Sportsbyg ApS har vi siden 1938 været leverandør til sportsbranchen, hvor vi blandt andet har leveret et utal af sportsgulve, mål og net.   

Vi ved, at et sportsgulv er en stor investering, så det er vigtigt, at man får den optimale gulvløsning, der holder i mange år frem. Alsø Sportsbyg ApS er certificeret leverandør af Junckers trægulv, der er dansk topkvalitet. Kvaliteten er så god, at Junckers trægulve holder i generationer, og derfor tilbyder vi 25 års garanti på deres gulve.

Junckers trægulv
Vi har over 25 års erfaring med Junckers trægulv

Vi har over 25 års erfaring med Junckers trægulv

I over 25 år har vi været leverandør af massive sportsgulve fra Junckers. Det er gulve af absolut topkvalitet, som vi kan stå inde for.

Junckers trægulv produceres i Danmark efter gamle og stolte håndværkstraditioner. De massive sportsgulve er anerkendte og findes i sportshaller rundt omkring i hele landet. De er utrolig holdbare og slidstærke, så de kan holde i mange generationer. De er ligeledes nemme at rengøre og vedligeholde.

Gulve fra Junckers er testet og godkendt i henhold til den europæiske sportsnorm.

Læs mere om Junckers gulv her. 

Få fuld service af sportsgulve

Uanset hvilket sportsgulv man har, opstår der brugsspor og slitage med tiden. Hos Alsø Sportsbyg ApS er vi heldigvis specialister i service af sportsgulve og tilbyder bl.a.:

  • Renovering
  • Afslibning
  • Lakering
  • Opstregning

Læs mere om vores service af sportsgulve her. 

Få fuld service af sportsgulve
Hvorfor vælge Alsø Sportsbyg ApS?

Hvorfor vælge Alsø Sportsbyg ApS?

Hos Alsø Sportsbyg ApS har vi leveret sportsgulve siden 1938, og vi er specialister inden for sportsbranchen. Vi leverer holdbare og slidstærke gulvløsninger til alle slags indendørs sportsgrene og aktiviteter, herunder basketball, håndbold, badminton, fitness, gymnastiksale m.m. Uanset jeres behov kan vi med garanti hjælp med den helt rigtige gulvløsning til jeres behov og krav. Vi tilbyder gulve af følgende typer:

  • Gummigulv
  • Vinylgulv
  • Junkers trægulv

Læs mere om sportsgulve her.

Vi hjælper også gerne med specialopgaver, så tøv ikke med at kontakte os, hvis I har brug for rådgivning og vejledning.

Er I på udkig efter Junckers trægulve?

Lad Alsø Sportsbyg ApS stå for levering og anlægning af jeres nye Junckers trægulv. Vi har over 25 års erfaring og er certificerede af Junckers. Udover at vi kan levere og anlægge massive sportsgulve af højeste kvalitet fra Junckers, så kan vi også hjælpe med at servicere jeres sportsgulve.

Med Alsø Sportsbyg ApS får I en professionel samarbejdspartner, der følger opgaven fra start til slut - helt uden økonomiske overraskelser undervejs. Kontakt os allerede i dag, hvis I ønsker rådgivning eller vil have et uforpligtende tilbud på jeres gulvprojekt.

I finder vores kontaktoplysninger her. 

 

Er I på udkig efter Junckers trægulve?