Lakering af halgulve

Lakering af halgulve

Bestil lakering af halgulve hos os – vi sikrer den bedste kvalitet

Selv den bedste slags halgulve bliver nedslidt over tid. Man må med lange mellemrum, sørge for at give det vedligeholdelse, for at det kan bevare sin gode funktionalitet.

Har jeres hal mange år på bagen og mangler vedligeholdelse, for at blive så godt som nyt igen – kan Alsø Sportsbyg ApS være en hjælpende hånd. Vi tilbyder forskellige typer af behandlinger, og hvis i rådfører jer med os, kan vi sikre den bedste løsning til jeres gulv. Vi tilbyder eksempelvis:

Vi har kompetente medarbejdere, der kan sikre at jeres gulv bliver behandlet, sådan at det kan tjene sit formål optimalt og med god skridsikkerhed.

Bestil lakering af halgulve hos os – vi sikrer den bedste kvalitet
Få den bedste behandling af jeres gulv - eller find den gulvtype der passer til jeres behov

Få den bedste behandling af jeres gulv - eller find den gulvtype der passer til jeres behov

Vi tilbyder kvalitetsbehandlinger, når det eksisterende gulv er slidt ned, men vi tilbyder også etablering af nyt gulv. Skal der opføres en ny hal, eller lægges nyt gulv i en eksisterende, kan vi sørge for rådgivning og anlægning af forskellige gulvtyper.

Der findes forskellige typer gulv til sportsaktiviteter, alt efter hvilken sportsgren det skal bruges til. Vi tilbyder at etablere:

 • Gummigulv: Det er oplagt an anlægge gummigulv i et område, hvor der skal dyrkes fitness, eller andre led-tunge aktiviteter.
 • Vinylgulve: Denne type gulv er er lavet i et elastisk materiale, hvilket gør at det er velegnet til f.eks. gymnastikudøvere.
 • Trægulv: Et trægulv er velegnet til store haller, og vi benytter os af mærket Junckers, der har en utrolig holdbarhed, minimal vedligeholdelse, og samtidig ikke overstiger prisen på andre trægulvsløsninger. Som en ekstra bonus er der 25 års garanti på Junckers gulve.

Vi tilbyder produkter til en komplet sportshal

Vi kan tilbyde produkter, der fuldender sportshallen. Mangler der eksempelvis inventar til sportsaktiviteter i jeres sportshal, kan I også få det med fra Alsø Sportsbyg ApS. Vi har mange forskellige holdbare mål - til forskellige aktiviteter. Følgende inventar forhandles hos os:

 • Fuldsvejste mål
 • Håndboldmål
 • Fodboldmål – 7 mands og 11 mands
 • Podemål – 5 mands og 3 mands
 • Vandalsikre mål
 • Ligamål
 • Udendørs havemål
 • Flanger og låg

Vi er totalleverandører af sportsgulve til en fast pris – inklusiv alt, og tilbyder både vedligeholdelse, lakering af halgulve og levering og montering af inventar til jeres sportshal. Vi har en landsdækkende service, og en god kundeservice. Tøv ikke med at kontakte os, hvis I skal have lakering af halgulv, rådgivning eller andre af vores services.

Vi tilbyder produkter til en komplet sportshal