Lakering af sportsgulve

Lakering af sportsgulve

En gulvlakering fra Alsø Sportsbyg ApS sikrer en holdbar og æstetisk løsning

Den bedste indendørs sportsoplevelse fås på en jævn gulvoverflade, men sportshaller bliver brugt til mange typer arrangementer og sportsgrene, og det skaber et stort slid på gulvet. Hvis gulvet skal holde så længe som muligt, er det vigtigt at bruge materialer af den rigtige kvalitet, og ligeså vigtigt er det, at udføre behandlingen med den rigtige og mest holdbare metode.

Vi har langvarig erfaring og stort kendskab til lakering af sportsgulve, og vi kan derfor tilbyde den bedste behandling, uanset hvilket materiale jeres gulv er lavet i. Desuden sikrer vi at gulvet har høj komfort og sikkerhed, med et godt fodfæste, sådan at man eliminerer skader på sportsudøvere, når de laver hurtige bevægelser.


Vi tilbyder lakering af sportsgulve og behandling af gulv i forskellige materialer

Et sportsgulv er ikke bare et sportsgulv. Der er stor forskel på gulv typer og deres materialer. Derfor kræver de også forskellige typer af behandling med forskellige materialer. Alsø Sportsbyg Aps tilbyder at behandle, levere og anlægge kvalitetsgulv af følgende typer:

  • Gummigulv
  • Vinylgulv
  • Junckers massivt trægulv

Gummigulv er et elastisk materiale og bruges ofte i en fitness sammenhæng, da det har en høj skridsikkerhed og er skånsomt for leddene. Vinylgulve er et holdbart materiale, det er let at vedligeholde og så findes det i rigtig mange designs. Trægulve bruges ofte i indendørs sportshaller, og Junckers er et slidstærkt gulvmærke i træ, der holder i generationer. Vi tilbyder 25 års garanti, hvis I vælger at anlægge et Junckers gulv.

Lakering af sportsgulve
Vi har et stort udbud til sportshaller og en landsdækkende service

Vi har et stort udbud til sportshaller og en landsdækkende service

Vi er totalleverandører af sportsgulve til en fast, fornuftig pris, og vi tilbyder mange services indenfor området. Vi tilbyder både etablering af sportsgulv, lakering af sportsgulv, renovering af sportsgulve og afslibning af sportsgulve.

Herudover har vi et udvalg af inventar til sportshaller. Der er f.eks. mulighed for at tilkøbe flanger og låg til jeres sportsgulv. Der findes forskellige typer til opsætning af f.eks. badminton- og volleyballnet. Vi står for montering og levering af disse.

Få en komplet løsning til en alsidig sportshal

Vi er leveringsdygtige i kvalitetsmå, af enhver art:

  • Fuldsvejste mål
  • Håndboldmål
  • Fodboldmål – både 7 mands og 11 mands
  • Podemål – både 5 mands og 3 mands
  • Vandalsikre mål
  • Ligamål
  • Fodboldmål til haven

I kan få en komplet sportshal med vores udbud. Der tilbydes både anlægning, og behandling, såsom lakering af sportsgulve, og der tilbydes inventar til enhver sportsaktivitet. Desuden tilbyder vi en landsdækkende service. I er velkommen til at kontakte os for yderligere information eller rådgivning.

Få en komplet løsning til en alsidig sportshal