Net til fodboldmål

Net til fodboldmål

Alsø Sportsbyg ApS er din leverandør af sportsudstyr 

Fodboldmål og især net til fodboldmål bliver ofte udsat for et stort pres under en intens kamp. Det er derfor vigtigt, at have kvalitetsprodukter skabt i de bedste materialer, for at forlænge målets og nettets levetid. Fodboldmål net fra Alsø Sportsbyg ApS bliver leveret i de bedste materialer. Det er din garanti for altid at have dit sportsudstyr i orden til din næste fodboldkamp.

 

Mål og net til fodboldmål og andre sportsgrene

Hos Alsø Sportsbyg ApS har vi et stort udvalg af mål og sportsnet. Vi leverer net til mål i forskellige størrelser, farver, materialer og tykkelse. Vi forhandler til både professionelle, sportshaller og til privat brug i haven.

Vores net kommer i forskellige materialer herunder nylon og polyethylene. Disse materialer er slidstærke og passer derfor godt til det nordiske klima. Vores net er blevet behandlet til at kunne modstå selv det værste uvejr i længere tid.

Hvis du har brug for et nyt fodboldmål leverer vi i mange størrelser blandt andet 3-mandsmål, 7-mandsmål og 11-mandsmål til både indendørs og udendørs brug. Selvom vores fodboldmål er lavet med kraftige rammer til at modstå høj belastning, tilbyder vi 8 års garanti på alle svejsninger. Det er din garanti for et holdbart mål.  

Du kan se mere til vores store udvalg af net fodboldmål her.

Hos Alsø Sportsbyg ApS leverer vi også net til blandt andet:

  • Håndbold
  • Badminton
  • Volleyball
  • Tennis
  • Basket
Net til fodboldmål
Vi renoverer også sportshaller

Vi renoverer også sportshaller

Hos Alsø Sportsbyg ApS ved vi, hvor meget vedligeholdelse en sportshal kræver. Derfor udfører vi også totale renoveringer af alle sportshaller. Vi tilbyder alle vores kunder levering, montering, slibning og lakering af gulve samt optegning af streger, så din sportshal altid fremstår flot og indbydende for sportsudøverne. Alsø Sportbyg Aps sørger for al renovering af sportshallen.

Alle vores renoveringer er til en fast pris med alt inklusiv og derudover tilbyder vi 25 års garanti på Junkers. Vi har landsdækkende service og rykker også gerne ud til dig.

 

Skal Alsø Sportsbyg ApS være din næste leverandør af net til fodboldmål?

Har du spørgsmål vedrørende net til fodboldmål eller nogle af vores andre produkter og services, står vores kompetente medarbejdere klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte os på tlf. 44 94 97 56 eller på mail info@al-sosport.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så ringer vi dig op hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.