Net til håndboldmål

Net til håndboldmål

Net til håndboldmål i høj kvalitet

Håndboldmål og ikke mindst nettet bliver ofte udsat for høj påvirkning under en kamp. Selvom både vores håndboldmål og net er lavet i højeste kvalitet slides målnettet hurtigere end selve målet og derfor skal målnet ofte udskiftet et par gange under målets levetid. Når det er tid til udskiftning af dit målnet står Alsø Sportsbyg ApS klar til at hjælpe.

 

Håndboldnet til ethvert mål

Det er vigtigt at håndboldmålnet er i høj kvalitet, så det kan modstå påvirkningen under de mange håndboldkampe der spilles. Derfor tilbyder Alsø Sportsbyg ApS net til mål i flere forskellige farver, materialer, størrelser og tykkelser, så du kan finde det, der passer til dit håndboldmål og behov. Vi forhandler blandt andet net til mål i materialer som nylon og polyethylene som begge egner sig godt til håndboldmålnet.

Er det ikke kun dit net men også selve håndboldmålet, som kræver udskiftning, kan vi tilbyde vores mange forskellige mål i høj kvalitet. Alle vores indendørs og udendørs mål er lavet med kraftig ramme og høj slidstyrke, så de kan modstå høje belastninger over mange år. Derfor tilbyder vi også altid 8 års garanti på alle svejsninger. Når du køber et mål hos Alsø Sportsbyg ApS, sørger vi også altid for levering og montering.

Du kan læse mere om vores håndboldmål her. 

 

Net til håndboldmål
Hos Alsø Sportsbyg ApS lægger vi stor vægt på at tilbyde de bedste produkter og services til vores kunder. Derfor er alle vores produkter og services baseret på:

Hos Alsø Sportsbyg ApS lægger vi stor vægt på at tilbyde de bedste produkter og services til vores kunder. Derfor er alle vores produkter og services baseret på:

  • Totalleverandør af sportsgulve til fast pris (inkl. alt)
  • 25 års garanti på Junkers
  • Kvalitet
  • Holdbarhed
  • Service
  • Stort udvalg
  • Landsdækkende service

Hos Alsø Sportsbyg ApS er vi totalleverandører i alt til sportshallen og samtidig tilbyder vi også levering og montering. Vi kan derfor være behjælpelige med alt lige fra net til håndboldmål og mål til lakering af sportsgulvet.

Gulvet i en sportshal er noget af det mest udsatte og kræver derfor meget vedligeholdelse. Med vores erfaring og ekspertise kan vi både sørge for slibning, udskiftning og lakering af gulv samt optegning af streger, så dit gulv kan fremstå som nyt.  Du kan derfor nemt og hurtigt få en komplet sportshal, hvis du vælger os som din leverandør.

Kontakt Alsø Sportsbyg ApS

Hos Alsø Sportsbyg ApS står vi klar til at hjælpe med alt til din sportshal. Uanset behovet er du velkommen til at kontakte os på tlf. 44 94 97 56. Du kan også udfylde vores kontaktformular og så vender vi tilbage hurtigst muligt.