Opstregning

Opstregning

Mangler gulvet i sportshallen eller boldbanen opstregning?

Der er altid masser af sportsaktiviteter i en hal, og det betyder, at gulvet hurtigere slides op. Derfor er det nødvendigt en gang imellem både at få en lakering af gulvet og efterfølgende en opstregning, så der igen kan udøves sport, dans eller noget helt tredje.

Hos Alsø Sportsbyg ApS er vi eksperter i opstregning både indendørs og udendørs. Ring til os i dag for et uforpligtende tilbud på det projekt, du ønsker hjælp med. 

Mangler gulvet i sportshallen eller boldbanen opstregning?
Få hjælp til opstregning af sportshal

Få hjælp til opstregning af sportshal

Efter lakering af sportshallen, er det en god idé så hurtigt som muligt at få tegnet stregerne op, så hallen atter kan bruges igen. Vi har stor erfaring med opstregning på forskellige typer af gulve, heriblandt:

  • Gummigulve
  • Vinylgulve
  • Trægulve

Vi står derfor klar til at hjælpe dig uanset, hvilket gulv du har, og sørger for at sætte dig ind i, hvilken type behandling dit gulv har brug for, så det kommer til at fremstå som nyt.

Alsø Sportsbyg ApS tilbyder opstregning af boldbane

Står du og mangler hjælp med udendørs opstregning, kan Alsø Sportsbyg ApS også klare det.

Her hjælper vi blandt andet med opstregning på græsbaner, kunstgræs og asfalt. Vi tilbyder også udførsel af skrift samt levering af skabeloner og tekster til gavn for skoler og idrætsanlæg.

Vi forstår vigtigheden af, at maling til opstregning både skal kunne modstå al slags vind og vejr, men også modstå ukrudt, hvorfor vi garanterer både hurtige og kvalitetsbevidste løsninger.

Alsø Sportsbyg ApS tilbyder opstregning af boldbane
Hvad koster det at få opstreget halgulve og udendørs baner?

Hvad koster det at få opstreget halgulve og udendørs baner?

Hos Alsø Sportsbyg ApS har vi altid faste priser på opstregning af halgulve, sportsgulve og udendørs arealer, så du ikke bliver overrasket over, hvor meget det kommer til at koste i løbet af processen.

Tøv ikke med at kontakte os, for at få et løsningsforslag og en pris på de produkter eller ydelser, du efterspørger.

Sådan kan Alsø Sportsbyg ApS hjælpe dig

Hos Alsø Sportsbyg ApS får du altid professionel hjælp, hvor du er garanteret holdbare og sikre løsninger. Vi sørger altid for at give din sportshal eller boldbaner en kærlig hånd. Det er uanset, om det er lakering af gulve, opstregning, nye gulve eller mål til håndbold og fodbold.

Vores kompetente og erfarne medarbejdere står klar til at hjælpe og vejlede dig gennem processen fra start til slut, så du trygt kan vælge Alsø Sportsbyg ApS til vedligeholdelse og renovering af din hal.

Du kan læse mere om vores sportsgulve her.

Få mere information her

Ønsker du at vide mere om indendørs og udendørs opstregning, eller har du spørgsmål om vores produkter og ydelser, står vi til rådighed på mail og telefon til at besvare dine henvendelser. Du kan kontakte os her.

Sådan kan Alsø Sportsbyg ApS hjælpe dig