Lakering og opstregning

Lakering og opstregning

Lad os stå for lakering og opstregning – vi er specialister

En sportshal er centrum for mange forskellige sportsgrene – som fodbold, håndbold, floorball og badminton, der slider på belægningen og ikke mindst stregerne på halgulvet. Derfor kan gulvet godt få brug for en kærlig hånd, så opstregningen og lakeringen fortsat fremstår skarp. Hos Alsø Sportsbyg ApS har vi den ekspertise, som skal til for at bibeholde den flotte overflade og opstregning. Med vores hjælp kan I være sikker på et halgulv, som holder mange år, uanset hvilke formål som hallen bruges til.

Lakering af halgulve

Det er vigtigt at have et solidt underlag med god skridsikkerhed, når der blandt andet dyrkes sport i hallen. For at sikre et godt underlag i haller med trægulve, er det vigtigt at nedslibningen af gulvene samt lakeringen er udført korrekt. Hos Alsø Sportsbyg ApS er vi specialister i dette og kan hjælpe jer med at sikre et flot og slidstærkt resultat. Vi udfører alle former for lakering og tilbyder eksempelvis:

 • Fuldslibning til rent træ
 • Let slibning
 • Udskiftning af slidlag, hele planker
 • Reparation af opstregning mm.
 • Fuld lakering af halgulve

Når arbejdet er udført, vil sportsudøver, idrætsklubber og skoler igen have stor glæde af hallens mange faciliteter. Efter lakeringen af hallen står vi selvfølgelig også for opstregning af gulvet. 

Lakering og Opstregning
Opstregning af halgulve

Opstregning af halgulve

Efter nedslibning og lakering af jeres halgulv, er det vigtigt at få lavet opstregningen af gulvet så hurtigt som muligt, således at hallen igen kan blive klar til brug. Vi tilbyder derfor hurtig og præcis opstregning af halgulve til alle sportsgrene. Står I og skal have opstregning af andre baner til sport/idræt, kan vi også være behjælpelige med dette. Vi udfører eksempelvis.

 • Opstregning af alle baner til sport/idræt både inde og ude
 • Udførsel af opstreng udendørs på kunstgræs asfalt mm.
 • Udførsel af skrift samt levering af skabeloner tekster mm. 

Vi tilbyder forskellige serviceringer af halgulve

Vi har mange års erfaring med vedligeholdelse og renovering af alle typer halgulve, så uanset om jeres hal har gummigulv, vinylgulv eller trægulv, tager vi hånd om jeres projekt. Vi vejleder jer, om hvordan vi vil gribe opgaven an, så jeres halgulv kommer til at fremstå fuldstændigt nyt.

Vi tilbyder eksempelvis:

 • Lakering af halgulv
 • Renovering af halgulve
 • Afslibning af halgulve
 • Opstregning af halgulve

Vores kompetente medarbejdere er klar med bred viden om, hvilke behandlinger og services som jeres halgulv har brug for. Vi er dedikeret til at hjælpe vores kunder, ved at bidrage med høj ekspertise og specialisering inden for halgulve.

Du kan læse mere om Alsø Sportsbyg her. 

Vi tilbyder komplette løsninger og står for det hele fra start til slut

Vi står for totalrenovering af halgulve til fastpris -  fra start til slut. Vores kunder får kyndig vejledning af kompetente medarbejdere hele vejen gennem renoveringen. Uanset hvor stort omfanget af renoveringen er, garanterer vi hurtig og kvalitetsbevidst udførelse af arbejdet, hvor vi vil stå for hele processen, fra første møde og indtil I står med et knivskarpt halgulv, klar til brug.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis I skal have lakering af halvgulv, rådgivning eller andre af vores services.

Vi kan kontaktes på telefon nummer: +45 44 94 97 56

Vi tilbyder forskellige serviceringer af halgulve