Profil

Profil

Alsidigt og fleksibelt - vi hjælper fra start til slut

Alsø Sportsbyg ApS er landsdækkende leverandør af sportsgulve til sportsbranchen. Vi er et danskejet firma, som siden 1938 har specialiseret sig i, samt hjulpet med, optagning, nedlægning, opstregning og lakering af sportsgulve.

Når en sportshal, en gymnastiksal eller et fitnesscenter skal renoveres, så findes den optimale gulvløsning hos Alsø Sportsbyg ApS. Vi leverer gulvløsninger til alle slags indendørs sportsgrene og aktiviteter, herunder basketballgulve, håndboldgulve, badmintongulve, fitnessgulve, dansesale og gymnastiksale mm.

I kan være sikre på, at I med Alsø Sportsbyg ApS får en stabil og pålidelig samarbejdspartner, der er løsningsorienteret og som gerne hjælper med specialopgaver. Med vores speciale har vi de bedste forudsætninger for, at finde den optimale gulvløsning uanset jeres behov, både i forhold til brugsmønster, ydeevnekrav og bygningsgeometri.

25 års erfaring med Junckers sportsgulve

Hos Alsø Sportsbyg ApS har vi 25 års erfaring med sportsgulve fra Junckers, som er gulve, der er testet og godkendt i henhold til den europæiske sportsnorm. Alle gulvene er multifunktionelle og kan anvendes til enhver sportsgren, festarrangement, koncert eller udstilling. Derudover har gulvene lang levetid, og det er ikke udsædvanligt at se sportshaller med Junckers gulve, der er 50-60 år gamle.

Profil