Sportsgulve

Sportsgulve

Få kompetent hjælp til projektering, installering og den efterfølgende vedligeholdelse af jeres sportsgulv

Et sportsgulv er en stor investering, som skal holde i mange år og for at sikre en optimal løsning, er der mange faktorer, der skal tages højde for. Alsø Sportsbyg ApS er totalleverandører af sportsgulve og hjælper jer både med projektering, installering og den efterfølgende vedligeholdelse. Gennem rådgivning og dialog med idrætshallen, arkitekten, entreprenøren eller bygherren vælger vi sammen det rette sportsgulv til hallens aktiviteter.

Vælg det rigtige gulv og få en vellykket sportshal, fitnesscenter eller dansestudie

Sportsgulve er mange ting og der er mange faktorer, der skal tages højde for, når man skal installere et sportsgulv. Det er uanset, om der er tale om et sportsgulv eller fitnessgulv, om det skal benyttes af børn/unge, voksne, motionister eller elitesportsfolk - så er det vigtigt at gulvet, der installeres, er tilpasset de behov der er.

Sportsgulve

Forud for det endelige valg af sportsgulvet er det derfor vigtigt at forholde sig til følgende faktorer:

  • Komfort: Det er væsentlig at gulvet er skånsomt for udøverne, således at ledbånd og led ikke kommer til skade.
  • Sikkerhed: For at opnå et godt fodfæste til hurtige og sikre bevægelser, må gulvet ikke være for glat eller for groft.
  • Holdbarhed: Et nyt sportsgulv er en stor investering og skal kunne holde længe. Derfor er det vigtigt, at vælge det rigtige materiale.
  • Vedligehold: Gulvet vil blive brugt meget. Derfor skal det være slidstærkt og let at holde rent.

Vi tilbyder 3 forskellige former for sportsgulv

Der er stor forskel på gulvtyper samt materialerne, og de er alle anvendelig til hvert deres formål. Alsø Sportsbyg ApS tilbyder at levere og anlægge kvalitetsgulv af følgende typer:

  • Gummigulv er et elastisk materiale og bruges ofte i en fitness sammenhæng, da det har en høj skridsikkerhed og er skånsomt for leddene.
  • Vinylgulv er et holdbart materiale, det er let at vedligeholde og så findes det i rigtig mange designs.
  • Junckers massivt trægulv bruges ofte i indendørs sportshaller. Junckers er et slidstærkt gulvmærke i træ, der holder i generationer. Vi tilbyder 25 års garanti, hvis I vælger at anlægge et Junckers gulv.

Få en samarbejdspartner, der følger opgaven fra start til slut

Vi hjælper jer i alle gulvinstallationernes faser og vi ved, at det er afgørende, at leveringstider og alle aftaler overholdes. Vi arbejder med faste priser, så I kommer ikke til at opleve nogen økonomiske overraskelser undervejs.

Skal vi komme med et løsningsforslag til jeres specifikke projekt? Så lad os som en start tage en uforpligtende snak. Ring til os på +45 44 94 97 56 eller send os en besked via kontaktformularen som du finder her på hjemmesiden.